Konvertuesi falas në internet Excel në TEXT

bfotool loadding

Konvertuesi Excel në TEXT ju ndihmon të konvertoni Excel në TEXT në internet.

Konvertuesi Excel në TEXT më i thjeshtë

Ky mjet falas online ju lejon të konvertoni një skedar Excel në një skedar TEXT. Thjesht ngjisni Excel-in tuaj në formën e mëposhtme dhe ai do të konvertohet menjëherë në TEXT Nuk ka nevojë të shkarkoni ose instaloni ndonjë softuer. Falas

Mjeti çfarë është një konvertues Excel në TEXT?

Ky konvertues Excel në TEXT transformon të dhënat dhe skedarët e Excel në të dhëna dhe skedarë TEXT. Ky konvertues lejon personalizimin e TEXT-it të hyrjes dhe daljes së Excel-it Ai gjithashtu pranon skedarë Excel me karaktere të personalizuara kufizuese të kolonave dhe karaktere të kuotave të fushave. Ai mbështet linjat e komenteve dhe ju mund të injoroni opsionalisht linjat boshe. Ju gjithashtu mund të ndryshoni sa hapësira do të përdorni në dhëmbëzimin e daljes TEXT.

Si të konvertohet Excel në TEXT?

Hapi 1: Zgjidhni të dhënat tuaja. Futni të Dhënat.
Hapi 2: Zgjidhni opsionet e daljes (opsionale) Opsionet e daljes.
Hapi 3: Gjeneroni dalje.