Konvertuesi Online HTML në Word DOCX

bfotool loadding

Preview HTML

Si të konvertohet HTML në Word Doc?

Hapi 1: Futni kodin HTML në redaktues ose zgjidhni skedarin tuaj html
Hapi 2: Zgjidhni konvertimin në fjalë
Hapi 3: Shkarkoni skedarin Word

Informacioni i formatit të skedarit:
  • HTML (HyperText Markup Language) është një gjuhë shënjimi që përdoret për shumicën e faqeve të internetit, një lloj i veçantë dokumenti teksti për të paraqitur tekst, grafikë dhe më shumë. Zgjerimet e skedarëve mund të jenë .html, .htm.
  • DOCX (Office Open XML Document) është një format skedari i bazuar në XML për Microsoft Word, ruan dokumentet si një koleksion skedarësh dhe dosjesh të veçanta në një paketë të ngjeshur zip, një standard i hapur për dokumentet, ai mbështetet nga shumë softuer të paketës së zyrës në të ndryshme sistemet operative.