Konvertuesi online PPM në PPT

Konvertuesi PPM në PPT më i thjeshtë

Ky mjet falas online ju lejon të konvertoni një PPM në PPT. Thjesht ngjisni PPM-në tuaj në formën e mëposhtme dhe ai do të konvertohet menjëherë në PPT Nuk ka nevojë të shkarkoni ose instaloni ndonjë softuer. Falas


Si të konvertohet ppt në ppm

ppm dhe ppt përcaktohen si:

1ppm = 1/106 = 10-6

1ppt = 1/1012 = 10-12

Kështu që

1ppm = 106ppt

Numri i pjesëve për milion xppm është i barabartë me numrin e pjesëve për trilion xppt pjesëtuar me 106:

xppm = xppt / 106

Shembull : 7000ppt është e barabartë me 0.007000ppt:

xppt = 7000ppt / 106 = 0,007ppt